lauantai 27. heinäkuuta 2013

Synttäripiknik


Heiiii!

Tänään luvassa rutkasti kuvia! Olimme siis tänään Alisan kanssa piknikillä ja juhlistimme samalla syntymäpäiviämme. Allun synttärit toki olivat jo (26.4) ja minun vasta edessä (tomorrow) mutta juhlistimme niitä tänään pienillä kekkereillä. Toimme kumpikin toisillemme lahjat. Minä sain aivan IHANAN pöllö-kaulakorun sekä piirakkavuuan, jonka tulette näkemään tulevissa postauksissa. Eikä sovi unohtaa staattista muumi-korttia, josta tosin ei ole kuvaa... Allun lahjat löydät hänen blogistaan. *klik*.Alisa toi mutakakkua ja ruokailutarvikkeet, minä toin suklaa-kaurakeksejä, juomat sekä ylläripyllärinä juusto-kinkku-mini-croissantteja. Vaikka mutakakun (tutummin Mr. Gagga) ulkonäkö kärsikin kuumuudesta, se oli hyvää! Taisinkin ottaa sitä kaksi annosta.. Hups.

Mr. Gagga alias Mutakakku




 Sain myös serkuiltani ja heidän vanhemmiltaan (jotka ovat kummejani) kivan paidan ja paljon koruja sekä vielä rahaakin!  Suosikkini on tuo viiksi-kaulakoru joka on päässyt lähikuvaankin.





Huomen-aamuna (noinko kirjoitetaan?) lähdetään Tallinnaan. Sieltä koitan muutaman kuvankin ottaa ja latailla sitten tiistaina tänne blogin puolelle. Kirpparina päädyin vaatepainotteiseen Paavli Kaltsukasiin. Ehkä ostan elämäni toisen kirpputorivaatteen (1. oli marimekon joka-poikapaita).

En tiedä miksi, mutta olen nyt heinäkuun aikana jäänyt tähän biisiin koukkuun. Siis ei niihin sanoihin mutt siis siihen.. tietsä? Melodiaan..?


Peace,

 -Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti