perjantai 19. heinäkuuta 2013

Blogin aloitus ja kirppistelyä

Heips kaikkille!

Nyt sain vihdoinkin lyllerrettyä koneen viereen ja aloitettua blogin. Villapaitulissa kerron elämästäni, kani-herrastani Vilperistä ja kirppistelystä sekä tolleri-unelmastani, josta blogin osoitekkin juontuu :).
Kommenttia saa ihan rohkeasti laittaa ja kaikki lukijatkin ovat tervetulleita! :).
Nyt kuitenkin asiaan.

Keskiviikkona lähdimme Allun kanssa Poriin kirpputorikierrokselle ja jazzeillakin nopeasti käväisimme. Mukaani tarttui hyväkuntoinen marimekon jokapoika-paita, 15e (Super Kirppis) ja isot maustesirottimet väreiltään keltainen ja vihreä, yht. 0.50e (Hyllymeri). Käväisimme myös Lindexillä ja molemmat nappasivat ale-rekistä samanlaiset villapaidat, minulle vihreä, Alisalle tummansininen.

Ja eilen olimme ruohonleikkurien kiihdytyskisassa! Joo, luit oikein. Mitä ihmeellisemmin tuunatut leikkurit kilpailivat voitosta. Jonkun leikkuri oli varmasti ensimmäisiä päältä-ajettavia ruohonleikkureita, jonkun leikkuri oli varmasti ensimmäisiä mikäliekuormaaja-ruohonleikkureita. Jonkun leikkuri keuli lähtöviivalla, jonkun leikkuri sammui lähtöviivalle. Siellä siis Allun kanssa myimme arpoja. Lopuksi menimme Alisalle yöksi ja pelasimme pitkälti yli puoleen yöhön rallia ja keskustelimme siitä, minkälaiset autot haluamme. Alisalle kleinbus ja minulle fiat 600.

Today oli pikkukylässämme jokavuotiset markkinat ja siellä haahuilimme samalla katsastaen muutaman pihakirppiksen. Mitään ei kuitenkaan tarttunut mukaan vaikka olisin niin halunnut sellaisen Pehtooripannun yhdestä pihasta :(.

Loppuun vielä muutama kuva Vilperistä (NightMary's Pineaple Cooler) ja keskiviikosta :)




Alisan hauska löytö :D
Allun päivän asu, päätä ei näy oudon ilmeen vuoksi :D
Anteeksi outo asentoni! Selässä alemmassa kuvassa oleva uusi Baggun reppu ja päällä jokapoika-paita


28. päivä nokka kohti Tallinnaa! Ja tietysti päivänsankari saa valita muutaman kirppiksen/seconhand shopin :) Ajattelin tätä, tätä tai kaubamajan Humana-kirppistä. Mutta siitä lisää sitten!



-Petra


3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. *(ja mä tuun sun mukaan noille kirppareille:'D!)

      Poista
    2. Joo tämmäsen tein/valitsin :)
      Olis ehkä pitäny ostaa semmonen iso matkalaukku keskiviikkona niin voisit mahtuakkin :D

      Poista