lauantai 20. heinäkuuta 2013

Kaniherra Vilperi


Moi!


Ajattelin kertoa tässä postauksessa Vilperistä, joka on siis minun kääpiöluppakorva kani, väriltään madagaskar viittakuvio. Poika syntyi 7.5.-11 ja meille muutti siis heinäkuussa -11. Vilperistä löytyy niin sanottu herkkäpuoli jolloin se tulee pyytämään paijausta hennosti tökkien, mutta kyllä tämä kani osaa olla myös pirullinen: Minun huonettani remontoidaan, joten tulin patjan kanssa nukkumaan olohuoneeseen lattialle. Istuin olohuoneessa isäni kanssa ja juttelimme kuinka ihana tuo kani on. Vilperi kurvasi toisesta huoneesta suoraan patjani päälle ja näin kun töpö nousi ja kani katsoi meitä. "VILPERI, EI!". Sitten poika lähtikin tyytyväsenä pomppimaan häkillensä.
 Se myös tekee kaiken mistä sitä on kielletty: Heti "tietokonehuoneen" oven auettua se puikahtaa sisään tai työntää tarvikekorinsa rappusia alas yms. 
Viime vuonna kokeilimme pojan kanssa kaniestehyppyä. Esteet väkersin vaivalla (ja taidolla tottakai!) puusta. Harrastus kuitenkin tyssäsi Vilperin innottomuuteen. Näyttelyurakin loppui ennenkuin alkoi siihen, että kaniini on leikattu. 
Joten hän on kotikani josta niiin suunnattomasti tykkään!
 

Ulkoilemassa valjaissa


Anteeksi vanha kuva, uutta en ehtinyt ottamaan!

-Petra

2 kommenttia:

  1. Ihuna blogi♥ Lisääthä lukija- palkin (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks:-) ohops! Iltapäivällä kun koneen äären vängerrän;-)

      Poista