maanantai 12. elokuuta 2013

Koiruuksia

Hei!

Taas postaus, vaan ei vieläkään tallinnan kirppispostaus. Tulossa kun saan kuvat otettua. Tunnustan, että muutamasta vaatteesta ei vielä kuvaa ole. No mutta ystävällinen veljeni tietysti lainasi usb-kaapeliansa, joten bloggaustauko on ohi.

Nyt kuitenkin tästä elokuun ajalta kuvia lähinnä Alisan koirista, muutama Minnistä. Ensimmäisissä kuvissa olin Alisan luona ja kävimme läheisellä metsäautotiellä koirien kanssa.
 





Öykkäri "Öykkis"
Niin. Nuo kuvat olivat siis elokuun alusta, kun olin Alisalla. Kävelimme ja juoksimme metsätietä koirien kanssa. Välillä koirat saivat vettäkin turkillensa. Siellä oli pieniä, ilmeisesti sadevesistä muodostuneita lammikoita. Yksi Hipun uinti-kuva olisi ollut täydellinen; kännykän kamera tarkensi ihanasti, valotus kohdallaan, Hippu kauniisti ja jopa Alisan käsi oli taiteellisesti. Vaan eipä Tommin usb-kaapeli sitä tänne ladannut. Murh.

Nyt tulee kuvia tallilta.


Tallin lattiaa pestään, älkää siis pelästykö vettä! :)
Neiti Nautiskelija
Hippu tunnelmoi ratsastuskentän laidalla


Ja eilen kävimme Alisan ja koirien (Hippu, Skidi ja Minni) kanssa paikallisella uimarannalla piknikillä. Tai no. Cokikset, karkkia ja luumuja. Mutta tyytyväinen olin ainakin minä, ja taisi olla Minnikin.
Päälläni Loimaan rompetorilta ostettu mekko. Kokoa 48. Merkki Hienohelma. Taitaa olla jostain 60-luvulta. Jalassa vakio-sniikkerit. Tai sneakkerit, miten sen nyt ottaa.. Pyydän anteeksi valotusta. Kännykällä taas otettu.



Loimaan muut löydökset esittelen teille vasta sitten kun huone valmistuu. Sinne taitaa olla vielä matkaa - tasoitustapetti vedetty puoleen huoneeseen, vasta.



-Petra



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti