perjantai 23. elokuuta 2013

Blogin osoite vaihtuu!

Hej taas pitkästä aikaa!

Blogin osoite siis vaihtuu, mutta blogi pysyy ihan samana. Uusi osoite on: villisunelmaa.blogspot.fi.
Villiksellä en suinkaan tarkoita mitään metsien piikkipossua :D. Villakoirasta kyse.

Ilmoitampas että olen aikamoinen tuuliviiri, joten tuo tapetti minkä tänne blogiin muutama postaus sitten laitoin, ei tule olemaan "se oikea". Siis se oikea tapetti. Tapetteja menemme tässä alkusyksyn aikana katsomaan, kuukauden sisällä?
Tässä muutama ehdokas. Tuo kukkatapetti ei nyt niin vahvoilla ole. Harleqiini-tapetin seuraksi tulisi jokin (vaalean)keltainen tapetti valkoisella kuviolla. Niin ja nyt ne tapetiti:






Alisalle huomenna, again! Ensimmäisenä katsastetaan kirppis tai pari ja sitten varmaankin sunnuntaina tallille hoitamaan hevosia (ja tallin käytävää?), sen jälkeen lenkki. Tai sitten se oli ensin lenkki, sen jälkeen ponit. En minä muista!
Noihin kirppiksiin liittyen, kyllä ne on ne talinnan kuvat tulossa mm.. tiistai-iltaan mennessä. Ennen ei ehi, ja kun en niitä varmaan Allullekkaan kuvattavaksi raahaa :D.


13.9 ollaan siis sinne Ruotsiin lähdössä. Tommi haluaa jäädä (onnekseni) kotiin vaikka käymme kyllä myös ihan Tukholmassa (vaate)kaupoilla. Kohteeksi valikoitui syksyn rompetoreista Uppsala. Ja nyt toivottelen makoisia unia niille, jotka tämän vielä illalla lukevat!


-Petra


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti