sunnuntai 11. elokuuta 2013

AnteeksiAnteeksi ja hieman asuinpaikastanikin kerron ja emmehän suinkaan unohda sisustusta!

Mä oikeesti tiedän, ettei kukaan seuraa tätä blogia (ja että tää postaus on sillisalaatti), mutta ilmoitan silti, etten pysty bloggaamaan vähään aikaan. Siis usb-kaapeli sanoi sopimuksen irti ja nyt pitäisi ostaa uus kun jostain vaan sais! Äiti ilmoitti, ettei halua kännykkäänsä täyteen blogikuviani, enkä minäkään oikeastaan jaksa siirrellä montaa tuntia kuvia kännykästä toiseeseen. Kuvia olen kyllä nappaillut (Alisan koirista, kirpputorivaatteistani yms.). Siis, ehkä pieni tauko bloggauksessa tähän väliin :)

Pakko hehkuttaa, että käytiin mummilassa eilen(kö?) ja mummi oli kaivanut minulle uskomattomassa kunnossa olevan vanhan verkkatakin. Vuodelta 1981 tai jotain. Äitin vanha. Tommi (joka kannattaa enemmän noita uusia merkkivaatteita) tosin ilmoitti, että on kipeä maanantaina, kun laitan takin kouluun. Takki on Länsi-Lavian Loiskeen, suunnistus/urheilutaijoku-seura täällä Laviassa, Satakunnassa, missä asustelen. Äitini, isäni ja edesmenneet isoisäni ovat/olivat täältä. Ihan paras paikka asua! Kesät ovat parhaita; perjantaisin ihan meidän lähellä oleva tori täyttyy vihannes- ja kalakauppiaista(ja telttakahvilasta) ja kesäisin kylän väkiluku tuplaantuu johonkin neljääntuhanteen. Ja sitten on Lavia-viikko. Silloin on markkinat ja pihakirppiksiä. Lovely. Oikeastaan täällä on vaikka mitä ihania paikkoja. Mutta ylä-aste ei kuulu niihin. Tai no, pidänhän minä sen 50/60-luvun arkkitehtuurista mutta siis koulu alkoi, taas. Tulee koeviikkoja ja vaikka mitä "kivaa".  Tai no oikeastaan minusta tuntuu, että saatan päästä sieltä elossa pois. Toivossa on hyvä elää.


Remontistakin tänne vielä sotken jotain. Siis, tapettivalinta on nyt varma! Borås-tapetin Oxford-mallistosta se löytyi. Kuvan otin röyhkeästi valmistajan sivuilta.





Madilyn Bailey. En pystyisi moiseen räppäykseen itse (ja vaikka pystyisinkin, ette te pystyisi sitä kuuntelemaan :D). Mahtava äänikin mielestäni!

Länsi Göötanmaalle nyt syksyllä. Reissu pyhitetty pihakirppiksille ja rompetoreille.


-Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti